Inschrijving cursussen

VKB-Cursus

Beleef met ons de reis naar de specialistische zorg omtrent de VKB-revalidatie.

In februari 2018 is het VKB-protocol van VKB united Breda gelanceerd middels een groot symposium met diverse workshops. In navolging daarvan is de werkgroep Scholing aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een gespecialiseerde kruisband revalidatie cursus. Doel is om de knie revalidatie na kruisband letsel voor de patiënten in Breda / Oosterhout en omgeving op een nog hoger plan te brengen.

De eerste twee cursusavonden  zijn zeer succesvol verlopen ondanks alle Corona perikelen van de afgelopen 2 jaar.  De volgende twee cursusavonden staan gepland op maandag 20 juni 2022 en dinsdag 28 juni 2022.

Heb je affiniteit met kruisband revalidatie, hou dan deze website en de social media in de gaten voor nieuwe cursus data!

Het nascholingsprogramma in juni is verdeeld over twee avonden, op maandag 20 juni en dinsdag 28 juni 2022.

In de pauze zal er een broodmaaltijd zijn voor de deelnemers.

Vriendelijk verzoek om op tijd aanwezig te zijn!!

 

Maandag 20 juni 2022

Van/tot: 16.30 uur (inloop) tot 21.00 uur

Locatie: Avans, Hogeschoollaan 1

Onderwerp: Diagnostiek & Klinimetrie
Een kritische blik op de fysiotherapeutische on(mogelijkheden)

Dinsdag 28 juni 2022

Van/tot: 16.30 uur (inloop) tot 21.00 uur

Locatie: Avans, Hogeschoollaan 1

Onderwerp: Motorische output in de sportcontext & motorisch leren middels constraints

Tijdschema voor beide cursusdagen volgt op korte termijn.

Programma juni 2022

Inschrijven

Indien je wilt deelnemen aan deze scholingsavonden kun je je aanmelden door een bericht met naam, praktijknaam, e-mailadres en telefoonnummer te sturen naar ons e-mail adres; vkbunitedbreda@gmail.com Geef bij deze reactie eventuele dieet wensen dan gelijk door . Hopelijk tot ziens Het inschrijfgeld voor beide avonden samen bedraagt 160 euro Brood maaltijd en pauze versnaperingen zijn inbegrepen. (Eventuele dieet wensen graag doorgeven) Het is niet mogelijk voor één avond apart in te schrijven. Accreditatie is aangevraagd. Hiervoor dien je wel beide avonden te volgen. stichting VKB United Breda eo NL26SNSB0783320280 o.v.v. naam deelnemer en cursusdag 20 en 28 juni Voorwaarden van inschrijving: De inschrijving is pas definitief als het cursusgeld is ontvangen. Er kan geen restitutie van cursusgelden worden gedaan bij afwezigheid. Maar na overleg en met goedkeuring van de organisatie kan bij onvoorziene afwezigheid een vervanger worden afgevaardigd naar de cursus.

Locatie

Avans Hogeschool